U mbyt në Durrës rreth një muaj më parë, gjendet në Kroaci trupi i pajetë i 40-vjeçarit Aurel Ndoni

Trupi i pajetë i shtetasit shqiptar A. N., 40 vjeç, është gjetur në brigjet e Porto Romanos.

Marketing

40-vjeçari u mbyt në zonën e Porto Romanos dhe rezultonte i zhdukur prej dy muajsh.

Viktima ishte duke peshkuar së bashku me të vëllanë dhe një person tjetër, dhe dyshohet se ka rrëshqitur duke rënë në ujë, por nuk ka mundur të dalë nga deti pasi është tërhequr nga rryma.