U nda me burrin, por me kë është në lidhje dashurie Sasa e “O sa mirë”

Ajo arriti të shndërrohej në aktoren më të suksesshme të kinematografisë shqiptare, ndërkohë që ndërtonte jetën e saj private. Ajo ishte e martuar me Albert Sylejmanin, gjithashtu aktor. Ata sollën në jetë katër fëmijë. Çifti janë ndarë dhe fëmijët rrinë me Adrianën.

Marketing

Raportet mes Adrianës dhe Albertit duken të jenë korrekte edhe pas ndarjes. Flitet për një lidhje të re dashurie në jetën e aktores, megjithëse asgjë nuk është e konfirmuar deri më tani