U prishet vetura, çifti arrijnë në dasme me veture policie

Sian dhe Josh Chapman bënë një mbërritje të papritur në dasmën e tyre, duke arritur me një makinë policie.

Marketing

Ata kishin një telashe të vogël pasi vetura ishte prishur gjatë rrugës dhe për fat të mirë panë një makinë policore e cila po kalonte.

Sian dhe Josh arritën në dasmë 25 minutav më vonë dhe arritja e tyre me vonesë shqetësoi të ftuarit, por të gjithë u impresionuan kur ata arritën me sirena dhe makinë policie.

Ky gjest i policisë u vlerësua shumë pasi iu gjetën në ndihmë çiftit kurse tashmë Sian dhe Josh po shijojnë muajin e mjaltit përreth SHBA-së, duke ndaluar në Las Vegas, San Francisko dhe shumë vene të tjera.

Marketing