Ballina Biznes Ulen çmimet e derivateve të naftës

Ulen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës, i Shërbimeve të Ujit dhe i Shërbimeve të Menaxhimit me Mbeturinat Komunale i Republikës së Maqedonisë së Veriut (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës, mesatarisht 1,23 % në raport me vendimin e datës 9.5.2024.

Marketing

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 ulen për 1,50 den/litër. Çmimet e shitjes me pakicë të EURODIZELIT (D-Е V) dhe të Vajit Ektra të Lehtë për Amvisëri (EL-1) ulen për 0,50 den/l.

Çmimi i shitjes me pakicë i Мazutit М-1 SU ulet për 0,602 den/kg dhe do të jetë 44,007 den/kg.

Nga data 14.5.2024, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

EUROSUPER BS – 95 do të shitet për 84,50 (denarë/litër)

EUROSUPER BS – 98 do të shitet për 86,50 (denarë/litër)

Naftë motori EURODIZEL BS (D-E V) do të shitet për 74,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) do të shitet për 73,50 (denarë/litër)

Mazut М-1 SU do të shitet për 44,007 (denarë/kilogram).

Exit mobile version