Ura “Goce Delçev” do të mbyllet gjatë fundjavës

Për shkak të punimeve ura “Goce Dellçev” nesër, 6 dhe 7 korrik, në periudhë prej 5 deri në ora 17 do të vendose regjim komunikacioni, ndërsa linjat e autobusëve do të ndryshojnë kahjen.

Marketing