Urim nga Xhaferi me rastin e festës së Kurban Bajramit

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi në emrin e tij personal dhe në emër të deputetëve sot deri te qytetarët e fesë myslimane me rastin e festës së Kurban Bajramit.

Marketing

Xhaferi në urimin potencoi se festa e madhe myslimane, Kurban Bajrami, është festë e cila e simbolizon solidaritetin individual dhe kolektiv ndaj më të afërmve, ndaj fqinjëve dhe ndaj njerëzve me më pak fat se ne.

“Kjo festë është festë e harmonisë së ndërsjellë, respektit dhe mirëkuptimit të ndërsjellë, mirëpo edhe ditë për shprehje falënderim për gjithë atë me të cilën jemi bekuar dhe që është pjesë e jetës sonë të përditshme. Uroj që kjo festë t’ju gjejë me shëndet të mirë, në mirëqenie në shtëpitë tuaja dhe ngrohtësi në rrethin familjar. Gjithashtu, uroj që harmonia dhe mirëkuptimi të sundojnë ndër të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë, pa dallim në përkatësinë etnike, fetare ose politike. Bashkë, të ndërtojmë shtet që do të jetë shtëpi e vërtetë me të drejta, standarde dhe vlera demokratike të njëjta për të gjithë qytetarët tanë”, thuhet në urimin nga kryetari i Kuvendit Xhaferi deri te qytetarët e konfeksionit islam.

Marketing