Ushtria turke sulmon bazat e PKK-së, 26 të vrarë

Të paktën 26 ekstremistë janë vrarë në sulmet ajrore turke, në juglindje të Turqisë dhe në Irakun verior, tha sot ushtria turke. Siç njoftoi ushtria turke, nga sulmet gjithashtu janë shkatërruar depot e tyre të municioneve dhe strehimoret. Të vrarit i takojnë organizatës kurdë PKK, e cila për Turqinë është organizatë terroriste.

Marketing
Marketing