Vajzën e Remzies nuk mund ta shohin të huajt

Quhet Riola Hamzaj dhe është vajza e këngëtares Remzie Osmani. Ndonëse nënën këngëtarë, ajo vetë kurrë asnjëherë nuk ka provuar të këndoj.

Marketing

Madje, duket që Riola as që e pëlqen të qenit e famshme. Ajo, asnjëherë nuk ka shprehur interesim a dashje për të rënë në sy.

E ëmbël, e këndshme, por fare ekspozuese. Riola, edhe faqen e saj në Instagram e ka shumë personale dhe nuk i krijon qasje kujtdo, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe, ajo duket shumë simpatike dhe e ëmbël.

Marketing