Vasilevski: Nuk më vret ndërgjegjja që kam shtypur butonin e gjelbër!

Protestuesit sonte vizituan shtëpitë e deputetëve Luben Arnaudov dhe Sasho Vasilevski, të akuzuar në rastin “27 prilli”. Ata u dërguan letra deputetëve duke u kërkuar që të mos votojnë ndryshimet kushtetuese. Vasilevski tha se letra ishte dorëzuar shumë vonë.

Marketing

“Unë shtypa butonin e gjelbër pa presion dhe pa një gram ndërgjegje që do të më torturonte. Kjo për shkak se patriotizmin e rremë që për 30 vjet na ka torturuar ta lëmë prapa derës. Maqedonia ka një rrugë, dhe kjo është BE dhe NATO.

Unë do të luftoj si deputet për të forcuar partneritetin strategjik me Shtetet e Bashkuara. Këtë unë mund ta garantoj, sepse është perspektiva jonë e vetme. Patriotizmi i rremë do të jetë i pranishëm edhe për një kohë dhe do të zhduket”, tha Vasilevski.