Ballina Aktuale Vazhdojne reagimet kunder islamofobit Enver Robelli: antishqiptar, fyes dhe poshtërues ndaj atyre...

Vazhdojne reagimet kunder islamofobit Enver Robelli: antishqiptar, fyes dhe poshtërues ndaj atyre që e ngritën kombin lart

Një përgjigje për skizofrenin denigrues, kurrizpërkulur, të nënshtruar dhe ideologut të nënshtrimit e shkatërrimit të kombit shqiptar.

Marketing

Ky pakurrizor i pafe dhe hibrid i sundimit të ideve globaliste…..

Enver Robelli, ky fyes i çdo shqiptari që tenton të ngritë lart vlerat e kombit shqiptar.

Është pikërisht ky far Robelli që ka nisur “edukimin” e kombit shqiptar me normat e nënshtrimit qe synojnë; mohimin e Bashkimit Kombëtar.

Ai po ashtu promovon krijimin e një kombi të dytë shqiptar, duke e quajtur Kombi Kosovar.

Robelli ka nisur që një kohë edhe fillimin e denigrimit të simboleve kombëtare në kombin shqiptar banues në Republikën e Kosovës, duke i modifikuar flamurin dhe çdo simbol tjetër.

Ai mbrëmë ka fyer edhe futbollistin shqiptar që paraqitet për Zvicrën, Xherdan Shaqiri, i cili pikërisht mbrëmë së bashku me shqiptarët tjerë që luajnë për këtë përfaqësuese na bënë krenar duke mposhtur Serbinë në ndeshjen e vlefshme për kampionatin Botëror 2018. Fyerja e Robellit i është drejtuar Shaqirit me fjalët Budalla. Robellit u lëshua në fyerje pasi Shaqiri pas fitores historike përmes rrjeteve sociale kishte zgjedhur të falënderoj tifozët dhe Zotin me mbishkrimin Elhamdulilah. Kjo i kishte penguar shumë Robellit dhe u lëshua në fyerje kundër Shaqirit.

Exit mobile version