Ballina Aktuale Vazhdon mania me duar shqiponjë, i fundit është Mesiç

Vazhdon mania me duar shqiponjë, i fundit është Mesiç

Festimi me duar si shqiponjë është bërë një mani në rrjetet sociale dhe në përgjithësi në këtë Botëror
Nuk janë vetëm shqiptarët që festojnë në këtë formë, por edhe shumë personalitete të huaja

Marketing

I fundit që e ka bërë këtë gjë është ish presidenti i Kroacisë, Stipe Mesiç.

Ai është paraqitur në një foto me gazetaren Milica Jovanoviç derisa foto i është bërë retweet, kryetarit të Tiranës, Erion Veliaj në një status të tij që fliste për këtë gjë.

Exit mobile version