Vendet ku nuk duhet ta mbani telefonin tuaj

Telefonat janë bërë pjesë e pashmangshme e jetës sonë, por janë disa vende ku ne nuk duhet t’i mbajmë.

Marketing

Xhepat
Mbajtja e telefonit në xhep sipas mjekëve është gjë e keqe sepse ekspozon trupin drejtpërdrejt në rrezatim.

Nën jastëk
Mbajtja e telefonin nën jastëk mund ta bëjë telefonin të nxehet dhe më pas të shpërthejë.

Afër fytyrës
Kontakti fytyrë-telefon mund të shkaktojë infeksione. Preferohet të përdorni kufje në mënyrë që telefoni të mos bie në kontakt të drejtpërdrejtë me lëkurën.

Marketing