Vendosin në një varrezë një tabletë gjigante në formën e një iPhone në kujtim të një 25 vjeçari

Një tabletë gjigante në formën e një iPhone u shfaq në varrezat e qytezës në Ufa, Rusi. Në ekrani ishte fotoja e vajzës së re e cila vdiq në moshën 25 vjeçare. Vajza, e quajtur Rita Shameeva, u zhduk në vitin 2016, por sipas asaj që u tha nga banorët e qytetit, instalimi u shfaq në varreza dy vjet pas vdekjes së vajzës së re, duke shkaktuar polemika dhe të qeshura.

Marketing

Life.ru raporton atë. Do të dukej se donte të ishte babai i vajzës. Prindi dëshironte të paguante homazhe për vajzën e tij që punonte për Apple Rusi. Një kod Qr është instaluar gjithashtu në tabletë që raporton në një faqe interneti dedikuar zhdukjes 25 vjeçare pas një sëmundjeje të gjatë. Gurthemeli ka formën e një iPhone 6, të kompletuar me butona anësore dhe kamera në anën e pasme.