Victoria Beckham: Po përpiqem të bëhem një grua dhe nënë e mirë

Dizentjatorja e famshme, Victoria Beckham, ka lavdëruar burrin e saj David Beckham dhe ka thënë se ajo përpiqet që gjithmonë të jetë grua e mirë, një nënë e përkushtuar dhe mbi të gjitha profesionale.

Marketing

Ajo tha: “Unë jam kaq me fat që kam mbështetjen e një burri kaq të mirë. Ai gjithmonë më ka inkurajuar të ndjek ëndrrat e mia.
Ne jemi vërtet të barabartë në gjithçka që bëjmë në shtëpi”.