Vinton: Marrëveshja e Prespës thelbësore në kthimin e vendit në rrugën e integrimit evropian

Koordinatorja rezidente e OKB-së dhe Përfaqësuesja e Përhershëm e UNDP-së në Maqedoni, Luiza Vinton, të cilës mandati pesëvjeçar në vend i përfundoi më 1 nëntor, në një intervistë lamtumire për Agjencinë Informative të Maqedonisë, thotë se Marrëveshja e Prespës është thelbësore në kthimin e vendit në rrugën e integrimit evropian, që do të ndihmojë në zbatimin e reformave dhe pa këtë, thotë ajo, vendi rrezikon që të humbasë kohën kot në dekadat e ardhshme.

Marketing