“Vizit Maqedoni” – projekt i ri për promovim turistik

“Vizit Maqedonia” është titulluar projekti i ri i Ministrisë së Ekonomisë për ndjekjen e trendeve më të reja botërore për digjitalizim më të madh dhe inovacione në promovimin turistik.

Marketing

Projektin, i cili është në fazë përfundimtare, do ta promovojë sot në Qeveri ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi.