Vjedhje në një pompë benzine në dalje të Strugës

Dy persona të panjohur herët në mëngjes kanë kryer vjedhje në një pompë benzini në dalje të Strugës drejt Dibrës, informon MPB.

Marketing

Kryerësit me kërcënim me pistoletë nga të punësuarit kanë marrë shumë parash nga qarkullimi ditor, pas çka kanë ikur.
Ndërmerren masa për gjetjen e kryerësit dhe për zbardhjen e plotë të rastit.

Marketing