Ballina Lajme Maqedoni VLEN hapi shtabet zgjedhore në Butel dhe Shuto Orizarë

VLEN hapi shtabet zgjedhore në Butel dhe Shuto Orizarë

Kryetari i Alternativës, z. Afrim Gashi dhe kryetari i Lidhjes Demokratike, z. Izet Mexhiti, si dhe përfaqësues të lartë të koalicionit VLEN, morën pjesë në hapjen e shtabeve zgjedhore për komunën e Butelit dhe të Shuto Orizarës.

Marketing

Prezenca e qindra aktivistëve dhe përkrahësve në çdo hapje shtabi dëshmon se shumica dërrmuese e shqiptarëve tashmë e kanë ndarë mendjen dhe janë radhitur pas koalicionit që do ta sjellë ndryshimin më 24 prill dhe 8 maj.

Exit mobile version