VLEN-i hap shtabin zgjedhor në Likovë

Opozita shqiptare ka vazhduar me hapjen e shtabeve në mbarë territorin e
Maqedonisë së Veriut.
Drejtuesit e VLEN-it, kanë qëndruar në Likovë, ku është bërë
hapja e shtabit zgjedhor për zgjedhjet e 24 prillit dhe 8 majit.
Nga opozita shqiptare pohojnë se fryma e fitores dhe ndryshimit ka
prekur çdo cep të vendit tonë, dhe se ndryshimi është i pashmangshëm.
Ata janë të bindur, fillimisht në fitoren e Arben Taravarit, dhe më pas
në atë të koalicionit në zgjedhjet parlamentare.

Marketing