Ballina Lajme Maqedoni VLEN i merr një deputet Frontit në njësinë 6

VLEN i merr një deputet Frontit në njësinë 6

Nga rivotimet e sotme në një vendvotim në Llërcë të Zhelinës në njësinë e 6 zgjedhore, VLEN i merr një mandat deputeti Frontit Evropian.

Marketing

Nga rivotimet e sotme ngs 542 votues 495 mori VLEN dhe 47 vota Fronti Evropian, mëson INA.

Ky rezultat ndryshon numrin e deputetëve në këtë njësi, ashtu që VLEN merr plus një mandat deputeti, gjegjësisht të tetin me radhë, ndërsa një deputet humb Fronti Evropian që nga 9 bie në 8 deputetë. Me këtë rezultat Fronti bie në 18 deputetë, VLEN në 14. Priten rezultatet në njësinë 5 nga rivotimet e sotme.

Marketing
Exit mobile version