VMRO DPMNE e shkarkon zv.sekretarin general që ishte kundër kryetarit të partisë

Mbrëmë në mbledhjen e mbajtur të Komitetit Ekzekutiv të VMRO DPMNE-së është shkarkuar zëvendës sekretari gjeneral i partisë, Petar Gogoevski. Ai ishte një prej anëtarëve “reformator” të VMRO DPMNE-së, i cili kishte qëndrim të kundërt me atë të liderit të partisë dhe bëri thirrje që të votohet masivisht në referendum.

Marketing

Bogoevski është krahu reformator i VMRO DPMNE-së së bashku me Kosta Bogdanov, i cili mbetet edhe më tutje pjesë e KE të partisë.

Marketing