VMRO-DPMNE: Nevojiten zgjedhje të parakohshme urgjente dhe të paanulueshme

Qytetarët presin që LSDM të inkurajohet dhe të dalë në zgjedhje të parakohshme parlamentare. Askush më vend nuk mund ta injorojë pushtetin. Nevojitet që LSDM të largohet.

Marketing

Kështu thekson VMRO-DPMNE, e cila sipas tyre akuzon Qeverinë se vetëm për një vit e ka futur në borxh shtetin dhe gjeneratat e ardhshme për 450 milionë euro, ndërsa me këtë rast nuk ka asnjë investim më të rëndësishëm kapital, nuk mund ta udhëheq Republikën e Maqedonisë, por vetëm prapa.

“LSDM, vetëm për një vit e ka rritur borxhin publik në mbi 5.2 miliardë euro, para të cilat do të duhet t’i kthejnë gjeneratat e ardhshme”, thekson VMRO-DPMNE. .

Marketing