VMRO-DPMNE përgënjeshtron zërat se është dakorduar me Zaev për mbështetje të referendumit

Kanë reaguar nga partia e VMRO-DPMNE-së pas shkrimeve në disa media se Hristjan Mickoski dhe partia e tij janë dakorduar me Zaev për katër poste ministrore në qeveri, ndërsa për kthim të kësaj të mundësohet referendum i suksesshëm, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Marketing

“As Hristijan Mickoski, as VMRO-DPMNE nuk ka ndërmend të bëjë kompromis me principet, qëndrimet dhe besimin e saj. VMRO-DPMNE nuk e mbështet marrëveshjen e kapitullimit me të cilën parashikohet ndërrimi i Kushtetutës, fshirja e fjalës Maqedoni dhe ndryshimin e identitetit dhe se të gjitha aktivitetet e VMRO-DPMNE-së do të jenë që në këtë drejtim që dëshmon se ky është pozicioni jonë për mosmbështetjen e marrëveshjes”, thuhet në reagimin e partisë.