VMRO-DPMNE: Qytetarët tani flasin më zëshëm, shumë shpejt do ta dënojnë Zoran Zaevin

LSDM është e friksuar nga qytetarët. Qeveria po humb kontrollin dhe po kërcënon secilin që ka mendim ndryshe nga politikat e kapitulimit të Zoran Zaev dhe kartelit kriminel, thuhet në kumtesën e sotme të VMRO-DPMNE-së.

Marketing

“Qytetarët më nuk friksohen. Qytetarët tani më zëshëm flasin. Politikat antishtetërore të Zoran Zaevit dhe kartelit që udheqë ai, tanimë nuk kalojnë te popullata. Asnjë tani nuk iu friksohet dhe asnjë nuk heshtë. Shumë shpejt qytetarët do ti dënojnë për gjithë dëmin që ia shkaktuan Republikës së Maqedonisë”, thuhet mes tjerash në kumtesën e VMRO-DPMNE-së.

Marketing