VMRO-DPMNE: Varfëria po rritet, qytetarët mezi e kalojnë muajin

Përderisa Zoran Zaev me dhunë po mundohet ta kalon marrëveshjen në llogari të interesave kombëtare, jeta në Maqedoni nga dita në ditë po bëhet më e padurueshme. Varfëria po rritet, standarti po zvoglohet, ndërsa qytetarët mezi e kalojnë muajin, kumtojnë sot nga partia opozitare VMRO-DPMNE.

Marketing

Sipas partisë, për këtë shkak sot me rastin e ditës së lufët kundër urisë, rinia e VMRO-DPMNE-së në disa komitete komunale në Maqedoni do të donon ushqim.

“Duam ti ftojmë të gjithë personat human dhe të gjithë ata që dëshirojnë të ndihmojnë ta bëjnë këtë përmes donacionave të ushqimit e cila do të iu distribuohet atyre që më së shumti kanë nevojë. Qeveria tanimë harxhoi gjysmën e mandatit të saj në marrëveshje të dëmshme dhe interesa nacionale. Zoran Zaev dhe LSDM harxhuan dy vite nga jeta e qytetarëve pa bërë asnjë vepër të mirë në të cilën do ishte përmirësuar përditshmëria e qytetarëve”, thuhet mes tjerash në kumtesën e VMRO-DPMNE-së.

Marketing