VMRO: E ardhmja e LSDM-së e ardhme kriminale

Kumtesat sterile dhe të rikopjuara të LSDM-së nuk mund ta bindin opinionin se Maqedoninë e pret e ardhme e ndritshme, thuhet në kumtesën e VMRO-DPMNE-së.

Marketing

“Përkundër të ardhmes së LSDM ia ofron Republikës së Maqedonisë nën ‘jetë’ është e ardhmja vetëm për funksionarët qeveritarë të cilët çdo ditë janë të përzier në korrupsion dhe krim.

Paratë e qytetarëve nga arka shtetërore derdhen në xhepat e pushtetit përmes ‘Inovacioneve kriminele’, ‘Tenderëve të përgjakshëm'”, thuhet më tuej në kumtesë.

Nga VMRO-DPMNE cekin se LSDM po ofron deetyrime enorme, ekonomi vdekjeprurëse dhe politika jokompetente të cilat e varfërojnë shtetin.

“Me ‘politikë’ të pushtetit nuk shkohet në BE dhe në NATO”, thuhet në kumtesën e VMRO-DPMNE-së.

Marketing