VMRO: Nuk morëm ftesë nga NATO, as datë nga BE

VMRO-DPMNE vlerëson se Maqedonia nuk morri as ftesë të pakushtëzuar për NATO e as datë për bisedime për në BE.
Zëdhënësi I VMRO-së Naum Stoillkov, thotë se Kushtet për anëtarësim në NATO, Maqedonia I ka përmbushur që në vitin 2008. Të gjitha raportet e kanë treguar përparimin e vendit.

Marketing

Ajo që bëri Zaev është lënia peng e shtetit me një marrëveshje të dëmshme të kapitullimit. Maqedonia nuk u bë anëtare e NATO-s, Zaevi, Dimitrovi dhe Sheqerinska arritën edhe një tjetër humbje të rëndë për Maqedoninë akuzojnë nga VMRO opozitare.

Marketing