VMRO shqyrton ofertën e kryeministrit Zaev për pajtim

Partia më e madhe opozitare në Maqedoni VMRO-DPMNE, së shpejti pritet të del me qëndrim për ofertën e kryeministrit Zoran Zaev i cili u kërkoi deputetëve që t’ia shtrijnë dorën njëri tjetrit.

Marketing

Zaev duke folur mbi ngjarjet e 27 Prillit tha: “Ka ardhur koha të themi STOP ndarjeve, ja ku e kemi mundësinë të falim njëri tjetrin.

Ai mes tjerash u dërgoi mesazh të gjithëve ku siç potencoi se duhet falur njëri tjetri, mes tjerash dhe ta bartë barrën politike dhe t’ua shtrijë dorën dhe të harrojnë ngjarjet e 27 Prillit të vitit të kaluar.

Marketing