Ballina Lajme Maqedoni Vrasje e dyfishtë trondit Maqedoninë, trupat e viktimave sillen në Shkup

Vrasje e dyfishtë trondit Maqedoninë, trupat e viktimave sillen në Shkup

Më 17 prill 2019, rreth orës 14:00, është raportuar se në fshatin Lukovo të Kratovës, personi G.K. (57) nga Kratova, i cili kishte probleme shëndetësore, ka shkuar në shtëpinë e R.A. (66) nga Kratova dhe me pushkën e gjuetisë për të cilën posedonte leje, ka qëlluar personin R.A. i cili ka vdekur në vendngjarje.

Marketing

Pastaj G.K. me të njëjtën armë ka kryer vetëvrasje para oborrit të shtëpisë së tij. Me urdhër të Prokurorit Publik, trupat e të vdekurve janë dorëzuar në Institutin e Mjekësisë Ligjore në Shkup.

Marketing
Exit mobile version