Ballina Aktuale Vuçiq e Zaev diskutojnë menaxhimin e kufirit Preshevë-Tabanovc

Vuçiq e Zaev diskutojnë menaxhimin e kufirit Preshevë-Tabanovc

Kryeministri Zoran Zaev është takuar sot me Presidentin e Serbisë Aleksandar Vuçiq, gjatë vizitës së tyre të përbashkët në pikë kalimin kufitar Preshevë-Tabanovc.

Marketing

Vuçiq dhe Zaev gjetën veten në zonën mes dy pikave të kalimit kufitare, ku diskutuan edhe për menaxhimin e integruar të kufirit.

Ky është takimi i dytë bilateral në mes Vuçiq dhe Zaev.
Vuçiq theksoi se është shumë e rëndësishme për të dy vendet, për ekonominë dhe turistët, që njerëzit të mos humbin kohë, por që në një vend të kryejnë të gjitha kontrollet.

Exit mobile version