Xanakopulos: Shumica mbështet paktin për emrin

Zëdhënësi i Qeverisë greke, Dimitris Xanakopulos u shpreh i bindur se pasi Shkupi të përfundojë me sukses referendumin dhe ndryshimet kushtetuese, Kuvendi i Athinës do ta miratojë Marrëveshjen për emrin dhe e njëjta do të hyjë në fuqi. Ashtu siç tha ditë më parë kryeparlamentari grek, Nikos Vucis edhe Xanakopulos thekson se shumica do ta mbështesë këtë marrëveshje, nëse le anash interesat e ngushta partiake.

Marketing
Marketing