Xhaferi ka kërkuar të merr pjesë në gjitha ratifikimet e Protokollit për NATO-n

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi nga Parlamentet e gjitha 29 shteteve anëtare të NATO-s ka kërkuar të merr pjesë në gjitha ratifikimet e Protokollit për inkuadrim të vendit në NATO.

Marketing

Me të në udhëtimin në Rumani dhe Lituani ndodhet edhe deputeti Panço Minov dhe anëtarë të kabinetit të tij.

Xhaferi deri tani ka qenë në Parlamentet e Sllovenisë, Bullgarisë, Shqipërisë dhe Malit të Zi.