Xhaferi: Sulmi nga Gruevski, rezultat i krizës së tij psikologjike

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë Talat Xhaferi gjendet për vizitë në Serbi ku ka realizuar mes tjerash edhe disa intervista për mediat e atjeshme.

Marketing

Në intervistën dhënë për televizionin serb N1, lidhur me pyetjen nëse është në relacione të mira me Nikolla Gruevskin, në qeverinë e të cilit ishte ministër i Mbrojtjes, Xhaferi ka thënë se nuk ka problem me asnjë personalisht.

“Ajo është rezultat i krizës psikologjike në kuptim të asaj se në ç ‘gjendje është për momentin nëse merren parasysh veprat penale dhe procedurat kundër tij. Mendoj se kjo është pasojë e krizës personale, nuk ka mundur të kontrollohet në momentin e caktuar. Unë thash se në atë seancë pritja gjithçka, por jo edhe Nikolla Gruevski të reagojë në atë mënyrë”, ka thënë Xhaferi.

Marketing