Zaev: Arritëm marrëveshje për qeveri teknike, bisedimet vazhdojnë për referendumin

Kryeministri Zoran Zaev tha se për shumë çështje partitë politike janë pajtuar. Ai tha se si pushtet edhe para arritjes së marrëveshjes me Greqinë kanë bërë lëshime, duke përmendur emërimin e anëtarëve të KSHZ-së dhe tekstin e financimit të partive politike, raporton SHENJA.

Marketing

“Sot kemi pranuar edhe kërkesën e VMRO-së që do të mundësoj qeveri teknike sipas modelit të Përzhinos që do të zbatoj zgjedhjet. Jemi pajtuar sot të përfundoj takimi i liderëve. Por këtu kemi përfunduar një pjesë.

Kthehemi për pyetjen e referendumit, dhe gjithçka që lidhet me referendumin”, tha Zaev, raporton SHENJA, i cili shtoi se “Maqedonia do të jetë anëtare e BE-së dhe NATO-së”.