Ballina Aktuale Zaev-Borisov: Në vend që të na ndajnë, këto festa mund të na...

Zaev-Borisov: Në vend që të na ndajnë, këto festa mund të na afrojnë (Video)

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë, Zoran Zaev, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij dhe delegacioni qeveritar, sot në kuadër të vizitës në Republikën e Italisë dhe Selisë së Shenjtë me rastin e manifestimit “Maqedonia në nder të Shën Kirilit “mori pjesë në aktivitetet e përbashkëta me delegacionin e Republikës së Bullgarisë, të kryesuar nga kryeministri Bojko Borisov.

Marketing

Exit mobile version