Zaev-Brnabiç: Deri në fund të korrikut, Оne stop shop në Tabanoc

Deri në fund të korrikut, do të vendoset Оne stop shop në kufirin midis Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut, respektivisht në Tabanoc.

Marketing

Me këtë, udhëtarët gjatë kalimit të kufirit do të ndalen vetëm në një pikë kufitare. Ky vendim u potencua sot gjatë takimit dypalësh midis kryeministrit maqedonas Zoran Zaev dhe kryeministres serbe, Ana Brnaviç në Samitin e BE-së dhe Ballkanit Perëndimor.