Zaev dhe Osmani në Amerikë takojnë Majk Pens, bisedojnë për referendumin

Kryeministri Zoran Zaev i shoqëruar nga zëvendës kryeministri për çështje evropiane Bujar Osmani dhe ministri i jashtëm Nikolla Dimitrov, sot në Uashington kanë takuar nënkryetarin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA), Majk Pens.

Marketing

Takimi u realizua me ftesë të nënkryetarit Pens, ndërsa është biseduar për përparimin e Maqedonisë drejt anëtarësimin në NATO.

Marketing