Zaev: Marrëveshja me fqinjët, përfitime të gjithanshme

Kryeministri Zaev shpreson se marrëveshja e fqinjësisë së mirë me Bullgarinë dhe ajo për emrin me Greqinë do të kontribuojnë për bashkëpunim më intensiv të Maqedonisë me vendet e rajonit.

Marketing

Ai në fjalimin e tij në seancën plenare të kryeministrave të vendeve të Evropës qendrore dhe lindore me Kinën, tha se Maqedonia është vend i vogël i cili është i përkushtuar konceptit të lidhjeve.

Kryeministri tha se me përpjekje të përbashkëta, vendet nga rajoni mund të bëjnë destinacion tërheqës për kompanitë kineze.

Në samitin njëditor që po zhvillohet në Sofje, Zaev është i shoqëruar nga zëvendëskryeministri i ekonomisë, Koço Angjushev dhe nga ministri i transportit Goran Sugarevski.