Zaev në takim me pronarët e rajonit të Pellagonisë

Kryeministri Zoran Zaev, zëvendëskryetari i Qeverisë i obliguar për Çështje Ekonomike, Koço Angjushev dhe ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski, sot do të takohen me pronarët e rajonit të Pellagonisë, gjegjësisht me anëtaret e Odës rajonale me seli në Prilep dhe Odën rajonale me seli në Manastir.

Marketing

Nga pres shërbimi qeveritar paralajmëruan se është paraparë edhe takim me kryetarin e Komunës së Prilepit, Ilija Jovanovski.

Delegacioni qeveritar do të bëjë shqyrtim në ndërtimin e trasesë së gazsjellësit Shtip-Negotinë/Kavadar-Prilep-Manastir në vendin Bellovicë.