Zaev: Shenjat në fytyrë flasin për “27 prillin”

Shenjat që kam në fytyrë flasin për zhvillimet e 27 prillit të vitit 2017, u shpreh kryeministri, Zoran Zaev, katër vjet pas zhvillimeve të përgjakshme në Kuvend. Ndërkohë, sa i përket tubimit të organizuar ditë më parë në mbështetje të personave të dënuar për këtë rast, tha se është çmenduri ose bashkëveprim. Në ato 2 orë e 15 minuta në çdo sekondë ka pasur mundësi të humb jetën dikush nga deputetët të cilët ishin cak i sulmuesve. Sipas tij, politika e VMRO-DPMNE-së që t’i mbron personat të cilët kanë tentuan të vrasin dikë janë të gabuara.

Marketing

“Atë 27 prill të vitit 2017, plot 2 orë e 15 minuta, secila sekondë për mua me kolegët tjetër deputetë dhe gazetarët rreth nesh kanë pritur që ta humbasin jetën. Dhe sot të organizohet protestë që t’i jepet mbështetje personave të dënuar të cilët publikisht kanë tentuar të vrasin gazetarë, kameramanë e deputetë nuk mund ta cilësoj tjetër, por ja si çmenduri ose janë bashkëorganizatorë. Mua kjo ngjarje më ka motivuar që të vazhdojmë të shohim përpara.”,- tha kryeministri, Zoran Zaev.

Marketing