Zaev thirrje deputetëve: Koha është tani!

Kryeministri i vendit, Zoan Zaev përmes profilit të tij të Facebook-ut, në lidhje me sigurimin e votave në Kuvend për votimin e ndryshimeve kushtetuese, me të cilat parashihet implementim i marrëveshjes së Prespës, u bën thirrje deputetëve që t’i votojnë ato dhe se koha është tani!

Marketing

“Të gjithë deputetët kanë obligim historik para qytetarëve që ta sigurojnë rrugën e Maqedonisë drejt stabilitetit dhe prosperitetit ekonomik. Kjo është rruga drejt NATO-s dhe BE-së”, theksoi Zaev në profilin e tij të Facebook-ut.

Marketing