Zbulohen dhjetëra emigrantë afër Stobit

Gjithsej 25 emigrantë ilegalë nga Pakistani, prej të cilëve njëri minoren, janë zbuluar sot në mëngjes në një automjet transportues afër lokalitetit arkeologjik Stobi.

Marketing

Siç kumtoi MPB-ja, sot në mëngjes në orën pesë nëpunësit policorë kanë tentuar ta ndalojnë automjetin “Reno Master” me targa të Shkupit në rrugën e vjetër Negotinë – Gradsko. Shoferi është ndalur, por ka dalë nga automjeti dhe ka ikur.

Është kryer ekspertizë në vendin e ngjarjes. Automjeti dhe emigrantët janë dorëzuar në Stacionin policorë Negotinë për procedurë të mëtejme. Ndërmerren masa për zbulimin e personit i cili e ka drejtuar automjetin.