Zëvendëskryeministri Osmani takon ambasadoren e SHBA

Zëvendëskryeministri Bujar Osmani ka takuar sot ambasadoren e sapoemëruar amerikane në vend, Kejt Mari Bërnz.

Marketing

Mirë se erdhët në Maqedoninë e Veriut Ambasadore Brins. Periudhën e kaluar me Ambasadorin Xhes Bejli realizuam bashkëpunim shumë të afërt që u ndoq nga suksese të shumta.

Besoj se do ta vazhdojmë dhe do ta thellojmë bashkëpunimin e suksesshëm dhe të frytshëm edhe gjatë mandatit Tuaj, në frymën e marrëdhënieve të afërta dhe partneritetit strategjik mes vendeve tona.