Zëvendësministri Nuhiu ndihmon familjen Ibrahimi në Tetovë

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu ka vizituar familjen Nesimi në Tetovë duke ofruar ndihmë institucionale për marrjen e nënshtetësisë.

Marketing

Pas stories se publikuar në media, jemi bashkë me ndihmës ministrin Ibrahim Beqiri dhe Kryeshefin për çështje civile në Tetove, z. Artan Nesimi te familja e respektuar Ibrahimi nga Tetova për të marre për sipër kompletimin e dokumentacionit të nevojshëm për nxjerrjen e shtetësisë për zonjën e shtëpisë!

Falënderojmë mediat që i publikojnë rastet e familjeve që kanë probleme sociale dhe nevojë për mbështetje plotësuese institucionale!, ka shkuar në facebook Zëvendësministri i Punëve të Brendshme Agim Nuhiu.