Zgjedhje lokale në Ohër, Dibër dhe Novo Sellë

Me zgjedhjet presidenciale sot do të mbahen edhe zgjedhjet lokale të parakohshme për kryetar komunash në Ohër, Dibër dhe Novo Sellë.

Marketing

Sipas listës përfundimtare të KSHZ-së, për këto zgjedhje të parakohshme lokale në Ohër të drejtën votës e gëzojnë 52.303 qytetarë, në Dibër 18.625 dhe në Novo Sellë 11.365 persona.