Zgjedhjet në Suedi, e djathta ekstreme prinë me sondazhe

E djathta ekstreme pritet t’i fitojë zgjedhjet e reja në Suedi, shkruan CNN.

Marketing

Djathtistët pas një fushate të nxehtë të dominuar nga çështja e emigracionit duket se kanë arritur të ndikojnë në popullatën suedeze të cilët nuk janë të kënaqur me qeverinë suedeze e cila ka pranuar më shumë se 160.000 azil-kërkues .

Demokratët e ekstremit të djathtë Suedi, të cilët kanë rrënjë në lëvizjen neonaziste për disa të tjerë konsiderohen të rrezikshëm dhe jo adekuat për ta udhëhequr shtetin suedez.

Marketing