Zherovjan, arrestohen 12 valltare

Më datë 26/27.07.2018 prej ora 22 deri ora 03.00, pjesëtaret e policisë nga Sektori për punë të brendshme Tetovë, kanë realizuar kontroll aksion në objektin hotelierik ,,Orientall AS,, në fshatin Zherovjan të Tetovës, pronë e personit A.A. 23-vjeç nga fshati Bogovinë.

Marketing

Gjatë kontrollit në objekt, janë ndaluar 12 femra ( valltare dhe kelnere), nga të cilat 5 shtetase të huaja, edhe atë 3 nga Republika e Sërbisë dhe 2 nga Republika e Bullgarisë, si dhe 7 shtetase të Maqedonisë.