Zjarr afër Karadakut të Shkupit

Është përfshirë në zjarr vendi “Guri i zi”, përgjatë Likovës, Karadakut të Shkupit dhe fshatit Matejç.

Marketing

Siç informoi për MIA-n, Brigada Zjarrfikëse e Qytetit të Shkupit kanë marrë njoftim për zjarrin sot rreth orës 10, pas çfarë menjëherë kanë dërguar ekipe në terren.

Nëpunësit policorë kanë dalë në terren, kanë konfirmuar nga MPB-ja.

Marketing