Zjarri ka përfshirë pyjet në mes të fshatrave Vrutok dhe Reçan

Nga SPB Tetovë, konfirmojnë se për momentin zjarri ka përfshirë pyjet në mes të fshatrave Vrutok dhe Reçan që ndodhen në dalje të Gostivarit në anën afër Mavrovës.

Marketing

Nga SPB Tetovë, thonë për Alsat se Zjarrëfikësit e Gostivarit i kanë njoftuar që sot brenda ditës janë shkaktuar disa zjarre në pyjet e atij rajoni.

Megjithatë, shtojnë se njesitet e zjarrëfikëave ende ende ndodhen në terren dhe nuk ka informata nëse dikush prej fshartave është rrezikuar.