Zv.kryeministri Lika: Kjo sfidë e madhe që kemi sot përballë do mbetet historike

Sot obligimin e tij qytetarë për të votuar në Referendum e ka kryer dhe zv.kryeministri Hazbi Lika i cili njëherit ka bërë thirrje që të dilet në votim për të ndjekur kështu rrugën drejtë integrimit të vendit dhe një stabilitet më të mirë.

Marketing

“Obligimin qytetar si pjesëtar i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë dhe si prind, e realizova sot. Kjo sfidë e madhe që sot ka përballë shteti ynë do të mbetet historike në rrugëtimin drejt integritetit dhe stabilitetit. Na qoftë për mbarë të nderuar qytetarë”, ka thënë kështu Lika pas votimit.

Marketing